Kennisbank Tip – Geschreven voor en door onderwijsprofessionals

De artikelen van Tip bieden jou nieuwe kennis en inzichten over het basisonderwijs en het effectief lesgeven. In deze kennisbank vind je een overzicht van al onze blogs en nieuwsartikelen. Speciaal voor iedereen die in het basisonderwijs werkt. Veel leesplezier!

Mats Nanne Tip

Ook een blog voor Tip schrijven? | Blogs Tip

Wil jij ook een blog schrijven voor Tip en andere leerkrachten inspireren? Neem dan even contact met Mats op! Je kan Mats mailen op [email protected]

Blogs Tip

 

 

 

Ons verhaal en onze passie voor basisonderwijs

Over Tip: Tip is ontstaan vanuit de behoeften van het basisonderwijs zelf. Sinds 2017 maken we ons hard voor gelukkige onderwijsprofessionals die leerlingen rijke en levendige ervaringen bieden. Ervaringen waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren. 

De oprichters Roi Rigler en Jurgen Kruger weten vanuit hun eigen schoolperiode als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. En hoe het is om juist volledig in je kracht te staan. Jij als onderwijsprofessional maakt hierin het verschil voor de leerling. 

Het welzijn en de ontwikkeling van die onderwijsprofessionals zien we dan ook als onze verantwoordelijkheid en verplichting. Door onder andere het lerarentekort neemt de werkdruk in het basisonderwijs de laatste tijd steeds meer toe. Hierdoor is er een grotere uitstroom van leerkrachten en neemt het werkgeluk af. 

Door de krachten te bundelen met honderden basisscholen door het hele land wil Tip het tij keren. Samen met basisscholen zorgen we ervoor dat de professie van leerkracht en onderwijsassistent nog aantrekkelijker wordt. We bieden jou als onderwijsprofessional een passende uitdaging in de buurt, maken een persoonlijk groeiplan en bieden volop coaching en training. Ook verbinden we zij-instromers aan basisscholen. Dit alles met als doel om het lerarentekort op te lossen en te streven naar gelukkige onderwijsprofessionals. Doe jij mee? 

Tip
Over Tip onderwijs