Veel gestelde vragen | Tip onderwijs

Ik werk al op een basisschool. Kan ik alsnog bij jullie aan de slag?

Natuurlijk, dat is mogelijk! We hebben diverse flexibele contractopties beschikbaar die naadloos aansluiten op je huidige baan. Veel van onze leerkrachten werken op meerdere scholen tegelijkertijd, dus het is zeker haalbaar.

Waarom staat de naam van de basisschool niet bij de vacature?

We hebben overeengekomen met alle onderwijsinstellingen dat we deze gegevens pas vrijgeven nadat we een kandidaat persoonlijk hebben gesproken. Onze collega’s staan klaar om je uitgebreid te informeren over de school.

Welke gegevens van mij geven jullie door aan een school?

Wij verstrekken de school jouw naam en woonplaats, maar alle overige persoonlijke gegevens behandelen we strikt vertrouwelijk. We delen echter wel jouw kennis en ervaring, zodat de school op de hoogte is van je expertise.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Om te solliciteren bij Tip, hoef je alleen maar op een interessante vacature te klikken en je gegevens achter te laten. Daarna nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek, waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken. Als we een geschikte school voor je hebben gevonden, stellen we je voor. Als alles goed voelt, regelen wij de contracten en bereiden we je voor op je eerste dag.

Waar moet ik aan voldoen om op gesprek te mogen?

Dit hangt af van het profiel dat de school zoekt. Passen jouw persoonlijkheid en waarden bij die van de instelling? Voldoe je aan hun verwachtingen? Het is belangrijk dat zowel jij als de school tevreden zijn met de samenwerking.

Hoe kan ik het beste solliciteren?

Je kunt op verschillende manieren bij ons solliciteren. De eenvoudigste manier is door je interesse te tonen voor een openstaande vacature en daar je gegevens achter te laten. Als je geen passende vacature ziet, kun je een open sollicitatie sturen naar [email protected], vergezeld van je cv. We zullen dan direct aan de slag gaan met je sollicitatie en op zoek gaan naar een geschikte uitdaging voor jou!

Is er mogelijkheid om langdurig of flexibel bij jullie te werken?

Bij Tip zijn er diverse opties beschikbaar. Ben je op zoek naar een fulltime positie? Of geef je de voorkeur aan parttime werk, met een specifiek aantal uur per week? Misschien wil je flexibel worden ingezet op scholen die dringend hulp nodig hebben? We staan klaar om met jou in gesprek te gaan en te bekijken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Ik ben al met pensioen, maar ik zou graag nog een paar uur willen werken kan dat?

Absoluut! Jouw expertise is enorm waardevol voor ons. Onze scholen hebben behoefte aan jouw hulp om onderwijsinstellingen te ondersteunen tijdens periodes van onder andere uitval. Voel je vrij om ons een open sollicitatie te sturen via [email protected]. We kijken uit naar je bericht.

Als ik vragen heb over een vacature, waar kan ik dan terecht?

Het beste kun je contact opnemen via de mail [email protected] of bellen met onze collega Jurgen op 06-48800773.

Ik ben ZZP'er, kan ik werken via Tip onderwijs?

Zeker! Wij werken ook regelmatig met ZZP’ers. Afhankelijk van de hulpvraag en behoefte van de desbetreffende school is het zeker mogelijk om als ZZP’er te werken. Meestal gaat dit om kortere periodes, denk aan het invallen bij een zwangerschapsverlof. 

Ik wil graag mijn lesbevoegdheid halen, kan dit via Tip onderwijs?

Ja, wij begeleiden je graag in jouw reis door het basisonderwijs. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat er mogelijk is. 

Bekijk onze vacatures of vul een open sollicitatie in. 

Snel navigeren
Tip onderwijs

contact Tip onderwijs
contact Tip onderwijs
contact Tip onderwijs
contact Tip onderwijs