Basisonderwijs vacatures vind je hier!

Op deze pagina vind je al onze huidige basisonderwijs vacatures. Staat de vacture die je zoekt er niet bij? Vul dan de open sollicitatie in en dan kijken we graag met je naar de kansen en mogelijkheden!

basisschool vacatures

Onderwijsvacatures

In heel Nederland

Resultaten filteren:

Open filters

Functie

Soort baan

Soort onderwijs

Opleidingsniveau

Uren

Provincie

Plaats

Open sollicitatie?

Stuur je CV en motivatie naar ons!

Wij zoeken de baan die perfect bij je past

Tip: mis nooit meer een vacature en schrijf je vandaag nog in.

In welke provincie(s) zou jij willen werken?(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Actualiteiten over het PO ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tip

Meer over basisonderwijs vacatures

Meer weten over onze vacatures? Neem contact op met Jurgen! Dit kan per mail: [email protected] en daarnaast via LinkedIn.

basisonderwijs vacatures

 Werkwijze in het kort

1. Solliciteer direct op een van de bovenstaande vacatures, stuur een open sollicitatie of bel Jurgen Kruger op: 06-48800773. 

2. We bespreken jouw doelen, visie en wensen voor een nieuwe uitdaging op een basisschool in de buurt.

3. Als we beiden enthousiast zijn stellen we doorgaans binnen 1 – 2 weken een passende basisschool aan je voor. 

4. We plannen een kennismaking voor je in op de school, zodat je de gelegenheid hebt om collega’s te spreken, de sfeer te proeven en in overleg loop je vast mee in de groep. Hierdoor krijg je een integraal beeld en kan je bepalen of je warm loopt voor de functie.

5. Er is een match, jij en de school willen dolgraag met elkaar aan de slag! Wij regelen direct alle administratie voor je met de school, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

6. Je eerste werkdag staat voor de deur, spannend! Gelukkig heb je fijne (duo)collega’s die je wegwijs maken en is er een goede voorbereiding getroffen. 

7. Tijdens de samenwerking heb je een vaste onderwijscoördinator vanuit Tip. Bij vragen kan je bij hem/haar terecht. Veel collega’s vinden het fijn om successen en uitdagingen met de onderwijscoördinator te delen. Iemand die voor hen fungeert als klankbord en vertrouwenspersoon. Ook maakt de onderwijscoördinator samen met jou een persoonlijk groeiplan, zodat je je optimaal kan blijven ontwikkelen. 

 

Kortom: ben je op zoek of overweeg je een nieuwe uitdaging in het basisonderwijs? Neem dan contact met mij op! Met leerzame groet, Jurgen Kruger 

Ons verhaal en onze passie voor basisonderwijs

Over Tip: Tip is ontstaan vanuit de behoeften van het basisonderwijs zelf. Sinds 2017 maken we ons hard voor gelukkige onderwijsprofessionals die leerlingen rijke en levendige ervaringen bieden. Ervaringen waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren. 

De oprichters Roi Rigler en Jurgen Kruger weten vanuit hun eigen schoolperiode als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. En hoe het is om juist volledig in je kracht te staan. Jij als onderwijsprofessional maakt hierin het verschil voor de leerling. 

Het welzijn en de ontwikkeling van die onderwijsprofessionals zien we dan ook als onze verantwoordelijkheid en verplichting. Door onder andere het lerarentekort neemt de werkdruk in het basisonderwijs de laatste tijd steeds meer toe. Hierdoor is er een grotere uitstroom van leerkrachten en neemt het werkgeluk af. 

Door de krachten te bundelen met honderden basisscholen door het hele land wil Tip het tij keren. Samen met basisscholen zorgen we ervoor dat de professie van leerkracht en onderwijsassistent nog aantrekkelijker wordt. We bieden jou als onderwijsprofessional een passende uitdaging in de buurt, maken een persoonlijk groeiplan en bieden volop coaching en training. Ook verbinden we zij-instromers aan basisscholen. Dit alles met als doel om het lerarentekort op te lossen en te streven naar gelukkige onderwijsprofessionals. Doe jij mee? 

Tip
Over Tip onderwijs