Jouw nieuwe uitdaging binnen het basisonderwijs?

Bekijk onze nieuwe vacatures via onderstaande knop of schrijf je direct in via het formulier onder aan de pagina. Wij nemen dan direct contact met je op.

Een basisschool in de buurt

Jouw persoonlijke groeiplan

In lijn met onderwijs CAO

Van Tip naar Top 

  • Investering in jouw ontwikkeling - Samen met je vaste Tip onderwijscoördinator maak je een persoonlijk groeiplan. Kies uit een breed scala aan (online) cursussen om je pedagogische- en didactische vaardigheden te verbeteren tot het volgen van een zij-instroomtraject. Zo zorgen we dat alles tiptop in orde is. Al onze onderwijsprofessionals hebben toegang tot E-Wise en kunnen een breed pallet aan relevante cursussen volgen. Deze zijn geaccrediteerd door de overheid en je behaalt certificaten. Kies uit een wereld van cursussen; van bewegend leren tot groepsdynamiek.

  • Impact eerst - Wij zijn ontstaan vanuit noodzaak. Er is een enorm lerarentekort en de werkdruk onder schoolteams neemt toe. Door samen te strijden voor gelukkige onderwijsprofessionals en het beroep aantrekkelijker te maken, lossen we het lerarentekort binnen 10 jaar op. Doe jij mee? Kom werken in het basisonderwijs!

  • Wij staan voor diversiteit - Iedereen is anders en heeft zijn eigen krachten en talenten. Zowel talent binnen als buiten het onderwijs bieden relevante kennis en ervaringen. Hierdoor krijgen leerlingen een rijk en inspirerend lesaanbod. Ben je leerkracht, onderwijsassistent of wil je je laten omscholen tot leerkracht? Wij geloven in jouw toegevoegde waarde in het onderwijs. 

  • Een match op maat voor jou - Basisscholen door het hele land werken met ons samen. Hierdoor kunnen we altijd een passende uitdaging bij jou in de buurt vinden. Wellicht wil je werken volgens een bepaald onderwijsconcept zoals jenaplan of dalton. Of heb je een specifieke onderwijsvisie? Wij regelen een uitdaging die iedere dag weer een glimlach op je gezicht tovert. 

Zoek jij een nieuwe uitdaging of wil jij meer weten over de mogelijke kansen bij jou in de buurt? Vul dan binnen 2 minuten een open sollicitatie in.

Jouw route naar persoonlijke groei

Jouw route naar persoonlijke groei Tip onderwijs

Stap 1
Solliciteren

Ben je toe aan de volgende stap in je (onderwijs)carrière? Schrijf je dan in of reageer op onze vacatures.

Stap 2
Selectie

Hebben we direct een mogelijke uitdaging voor je? Dan neemt een van onze onderwijscoördinatoren doorgaans binnen 24 uur contact met je op om kennis te maken. Samen bespreken we je dromen en ambities.

Stap 3
Kennismaking

Als je enthousiast bent over de uitdaging, plannen we een kennismaking op de basisschool in. Je kan de sfeer proeven, kennismaken met je mogelijke toekomstige collega’s en al je vragen stellen.

Stap 4
Evaluatie en start

Geweldig, je hebt een leuk gesprek gehad en er is een match! We regelen meteen de contracten. Heldere afspraken zijn namelijk belangrijk. Samen zorgen we dat je voor de eerste werkdag goed voorbereid bent en je blijft in nauw contact met je vaste TIP onderwijscoördinator.

Stap 5
Jouw ontwikkeling

Tijdens onze samenwerking blijven we volop investeren in je ontwikkeling. Samen maken we een leerplan op maat. Er zijn legio opties, waaronder online trainingen/cursussen en vaardigheidscertificaten.

Handje helpen Tip onderwijs


Tip's kernwaarden

 

Samenwerken: Iedereen heeft zijn eigen unieke inzichten, krachten en expertise. Door deze bij jezelf te benadrukken, en ook bij je collega’s, kun je de meeste impact maken op de leerling. Bovendien maakt het je werk een stuk gemakkelijker en leuker door samen te bouwen aan het onderwijs van morgen.

 

Openstellen: Wij geloven in jouw groei. Door je open op te stellen tegenover je collega’s en leerlingen op school leer je het snelst. Stel vragen en sta open voor feedback en andere inzichten. Hierdoor word je iedere dag een beetje beter. 

 

Werken met de beste onderwijsprofessionals: Leerlingen verdienen het om de maximale potentie uit zichzelf te halen. Dit doen we door te werken met inspirerende en gedreven onderwijsprofessionals die zich altijd blijven ontwikkelen. Jij hebt de wil en wij bieden jou alle tools om je vaardigheden te vergroten. Hierdoor kunnen we leerlingen een rijk aanbod bieden wat een springplank zal vormen voor hun toekomst. 

 

Jij als onderwijsprofessional staat centraal: Jij als onderwijsprofessional maakt het verschil. Jij legt het fundament voor de leerling waar hij/zij de rest van het leven op kan voortborduren. Het is daarom onze taak en verantwoordelijkheid om je een nieuwe uitdaging te bieden waarin jij helemaal tot je recht kan komen. We maken een juiste koppeling tussen jouw visie en doelen met die van de school.  

Vriendschap: Wat is er leuker dan werken met mensen waar je om geeft? Er zullen ongetwijfeld vriendschappen opbloeien met collega’s op de school. Daarnaast kan je ook een vriend(in) of kennis bij ons introduceren en wie weet werken jullie binnenkort dan wel op dezelfde school!


Genoeg over Tip, wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer direct en laten we kennismaken. 🙂

 

 

Tip: mis nooit meer een vacature en schrijf je vandaag nog in.

In welke provincie(s) zou jij willen werken?(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Actualiteiten over het PO ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.